Aktualni dogodki

Razvrsti po:
 
 • Nagrade Outstanding za leto 2018 podeljene

  03.02.2019

  V četrtek, 31. januarja smo v ljubljanski operni hiši podelili nagrade Outstanding za leto 2018.
   
 • Žirija Outstanding 2018

  06.11.2018

  Sestavljena je žirija, ki bo ocenjevala bero letnika 2018 v zunanjem oglaševanju. Vodila jo bo predsednica žirije Mojca Randl.
   
 • Promenada Digital

  30.08.2018

  Nova digitalna mreža na Slovenski cesti v Ljubljani
   
 • Podeljene nagrade Outstanding 2017

  01.02.2018

  V sredo, 31. januarja 2018 smo v ljubljanski operni hiši podelili nagrade za presežke v zunanjem oglaševanju.

   
 • Olimpijska bakla - zmagovalna dela

  12.01.2018

  Objavljamo zmagovalna dela natečaja "Olimpijska bakla", ki smo ga izvedli skupaj z Olimpijskim komitejem Slovenije. Na natečaj je prispelo 774 del iz vrtcev, osnovnih in srednjih šol iz vse Slovenije. Čestitamo vsem zmagovalcem!
   
 • Razpis javnega natečaja za olimpijsko baklo

  03.10.2017

  Prihajajoče leto 2018 bo olimpijsko, saj nas v mesecu februarju čakajo zimske olimpijske igre v južnokorejskem Pjongčangu. Olimpijske igre so največji športni dogodek na svetu, olimpizem pa je gibanje, ki združuje narode, športnike, otroke, mladino in odrasle ter povezuje področje športa, zgodovine in umetnosti.
   
 • Akcija A1 Slovenija nagrajena kot inovativna kampanja meseca maja 2017

  30.06.2017

  Europlakatova svetlobna vitrina z obogateno resničnostjo, ki je opozarjala na preimenovanje Simobila v A1, je bila izbrana za JCDecauxjevo inovativno kampanjo meseca. Kreativna rešitev v okviru kampanje »Začetek nečesa izjemnega«, ki so jo za A1 zasnovali v agenciji Gray Ljubljana, za tehnično izvedbo pa so poskrbeli v produkcijski hiši Art rebel 9, je zmagala v močni mednarodni konkurenci. JCDecaux je namreč eden od največjih ponudnikov zunanjega oglaševanja na svetu, saj je prisoten v 75 državah, s svojimi panoji pa dnevno doseže več kot 410 milijonov ljudi. V ožji izbor za inovativno kampanjo meseca JCDecaux izbere pet finalistov. Tokrat je A1 premagal kampanje, ki so jih prispevale Kitajska, Singapur, Italija in Portugalska.
   
 • Europlakat finalist nagrad za poslovno odličnost Republike Slovenije za leto 2016

  22.03.2017

  Slovesna podelitev priznanj PRSPO 2016 V Kongresnem centru Brdu je v sredo, 21. marca 2017 potekala slovesna podelitev priznanj RS za poslovno odličnost (PRSPO) za leto 2016. Priznanje Republike Slovenije za poslovno odličnost (v nadaljevanju PRSPO) predstavlja najvišje državno nagrado za dosežke na področju kakovosti poslovanja, kot rezultata razvoja znanja in inovativnosti. Podeljuje se na podlagi merila in metodologije, ki je vzpostavljena po vzoru evropske nagrade za odličnost iz Bruslja, enako kot v ostalih državah evropske unije. Vladni program priznanja Republike Slovenije za poslovno odličnost se skladno z zakonom izvaja od leta 1998 in spodbuja podjetja k doseganju globalne konkurenčnosti, javnim inštitucijam pa nudi orodje za izboljšanje učinkovitosti poslovanja. Slavnostni govornik na slovesnosti je bil predsednik Republike Slovenije g. Borut Pahor, ki je med drugim povedal, da je globalni trg po gospodarski krizi, ko se ponovno odpira in cveti neizprosen, zato je potrebno za uspeh ponuditi mnogo več, kot pred leti. Imeti je treba jasno vizijo, postavljeno jasno strategijo ter jasne merljive cilje. Zato je sedaj čas, da tudi s pomočjo preizkušenega evropskega modela EFQM preobrazimo naša podjetja, se osredotočimo na njihovo rast in dobiček ter uporabljamo denarni tok in se tako izognemo ponovitvi napak izpred krize. Ključno vodilo pri tem pa nam mora vsem biti sodelovanje, vzpostavljanje zaupanja in izmenjave dobrih praks.
   
 • Nagrade Outstanding 2016 podeljene

  05.02.2017

  V četrtek, 2. februarja smo v ljubljanski Operi podelili nagrade za presežke v zunanjem oglaševanju za leto 2016.
   
 • Nova spletna stran Outstanding

  27.12.2016

  Vabljeni na novo spletno stran Outstanding.
   
 
PrviPrejšnji123ZadnjiVsi
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.