Europlakat d.o.o. je vodilni ponudnik na področju zunanjega oglaševanja v Sloveniji. Organizacijam in posameznikom pomagamo uspešno komunicirati tam, kjer klasični tiskani in elektronski ter sodobni spletni mediji ne dosežejo njihovih naslovnikov. Z našo mrežo oglaševalskih površin, ki vključuje velike oglasne panoje, svetlobne vitrine in metrolight ter roto pano dinamične oglasne površine, zagotavljamo nacionalno pokritost in hkrati omogočamo ciljno komuniciranje na lokalnem nivoju.

Na področju upravljanja urbane opreme je Europlakat v okviru javno-zasebnih partnerstev sklenil dogovor o postavitvi in vzdrževanju avtobusnih nadstrešnic z večino slovenskih mestnih občin. V Ljubljani smo v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana leta 2011 zagnali sistem samopostrežne izposoje koles Bicikelj.

STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.