Promenada Digital/Center Digital

Sledimo svetovnim trendom in kot prvi v Sloveniji lahko oglaševalcem ponosno ponudimo digitalne vsebine v samem centru Ljubljane.
Skrbno smo načrtovali novo digitalno mrežo tehnološko dovršenih LCD ekranov, s katerimi smo nadomestili Citylight svetlobne vitrine v mreži PROMENADA in CENTER.

Mrežo PROMENADA DIGITAL sestavlja 24 LCD ekranov na dvanajstih lokacijah vzdolž Slovenske ceste in Čopove ulice. Predvajana vsebina na celotni mreži je sinhronizirana, kar zagotavlja še dodaten vizualni učinek in s tem privlači poglede vseh mimoidočih.

V mrežo CENTER DIGITAL smo uvrstili 40 LCD ekranov na 19-ih lokacijah v centru Ljubljane. Najdete jih na Bregu, Dvornem trgu, Kongresnem trgu, Wolfovi ulici, Cankarjevi cesti, Nazorjevi ulici, Miklošičevi cesti, Mestnem trgu, Cankarjevem nabrežju, Mestnem trgu, Petkovškovem nabrežju in Krekovem trgu.

Dimenzija: 86'' in 75''        

Svetilnost: 3.500 nits        

Ločljivost zaslonov: UHD (predvajamo v HD - 1080x1920) 

 

CENIK OGLASNEGA PROSTORA    NAVODILA ZA PRIPRAVO DIGITALNIH VSEBIN

VIDEO PREDSTAVITEV DIGITALNIH MREŽ

Promenada Digital/Center Digital

 

 

60%

Dinamične vsebine

Dinamične vsebine zadržijo očesni kontakt z oglasom 60% dlje od statičnega.

24%

Dinamična vsebina privlači poglede

Raziskave so pokazale, da dinamična vsebina pritegne 24% več pogledov kot statična.

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve