Družba Europlakat od leta 2011 organizira in omogoča izvedbo tekmovanja za izstopajoče dosežke na področju zunanjega oglaševanja. Osnovno vodilo pri konceptu tekmovanja je izbrati in nagraditi dobro prakso z vizijo izboljšanja kreativnih rešitev, ki jih vsak dan videvamo na svojih poteh.
Koncept tekmovanja je zastavljen tako, da vsako leto organizator izbere predsednika žirije, le ta pa sestavi žirijo iz treh predstavnikov oglaševalske stroke in iz treh predstavnikov oglaševalcev. Ocenjujejo se vsa dela, objavljena v posameznem koledarskem letu in sicer v štirih kategorijah: OBVEŠČANJE IN OZAVEŠČANJE, CITYLIGHT, INNOVATE in BILLBOARD&METROLIGHT. Nagrade najboljšim se tradicionalno podeljujejo na tradicionalnem dogodku v Ljubljanski operi v prvem tednu februarja.

www.outstanding.siSTRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.