Europlakat in slovenske občine skupaj proti koronavirusu

08.04.2020

Europlakat nudi partnerskim občinam možnost brezplačnega oglasnega prostora za obveščanje javnosti. Njihov finančni prispevek vključuje le strošek tiska in lepljenja.

Pobuda za brezplačno oglaševanje občinam je sicer del širšega Europlakatovega angažmaja pri posredovanju sporočil, namenjenih zajezitvi širjenja okužbe s koronavirusom. Našo pobudo za brezplačno obveščanje prebivalcev na temo novega koronavirusa je sprejela tudi Vlada Republike Slovenije, ki se v sodelovanju s pristojnimi inštitucijami v državi trudi zajeziti širjenje koronavirusa. Brezplačno smo objavili priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje in kampanjo OKS, v kateri so nas znani slovenski športniki pozivali, naj ostanemo doma.

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.

Potrebni piškotki zagotavljajo bistveno funkcionalnost. Spletna stran brez piškotkov ne more pravilno delovati in jih lahko izključite le s spreminjanjem nastavitev brskalnika.

Analitični piškotki nam pomagajo izboljšati našo spletno stran z zbiranjem in poročanjem podatkov o njeni uporabi.

Uporabljamo tržne piškotke za izboljšanje ustreznosti oglaševalskih akcij, ki jih prejemate.

Shrani nastavitve